Szoftver értékesítés, képzés és támogatás – a teljes kihasználtság érdekében

 

Előadások, bemutatók

A pontos, innovatív designhoz nagyfokú elkötelezettség és a felhasznált CAD/CAM /CAE szoftverek magas szintű ismerete szükséges. Kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársaink tudásukat és tapasztalataikat számos nemzetközi konferencián, szakkiállításon meghívott előadóként adják át. A szoftver alapjainak biztos elsajátítása után további haladó szintű tanfolyamok kínálunk, amelyek a fejlett funkciókkal foglalkoznak, mint a felületmodellezés, A-osztályú felületek elkészítése, pontfelhő modellezés, több tengelyes marás vagy animáció.

Átfogó megoldás az ipar számára      
  • Szoftver értékesítés
  • Felhasználói támogatás
  • Alap oktatás
  • Iparspecifikus oktatás 
  • Rendszeres továbbképzések
Képzés helyben

A minél eredményesebb, hatékonyabb munkavégzése érdekében testreszabott, egyéni igényeket maximálisan szem előtt tartó oktatást biztosítunk a megrendelő telephelyén. Helyszíni kiszállással kínálunk a szoftver alapszintű használatához bevezető alapképzést, rendszeres továbbképzést vagy egy adott problémára fókuszálva hibafeltárást is. Képzéseinken az előadásokon elhangzottak gyakorlati elmélyítésével azonnal alkalmazható tudást adunk át.

Webinár

Az UP Engineering rendszeres informális webinárokat kínál a ZW3D újdonságairól CAD, CAM, CAE, Mold, Tool&Die témakörökben. A webinár egy interaktív, élő, internetes előadás amit kezelni nagyjából olyan, mint egy online videót. A kezelőfelületre való regisztráció és belépés után egy szokásos videó ablak jelenik meg, amin videó hívás szerűen látható és hallható az előadó. Az előadásokhoz a világ bármely pontjáról lehet csatlakozni, éppen ezért az általunk kínált webinárok nyelve angol.

A szoftverről bővebben termékeink menüpont alatt tud tájékozódni. Vagy kattintson ide.

Események

Állandó részvevői vagyunk nemzetközi CAD/CAM/CAE konferenciáknak.


Garancia az innovatív, minőségi szolgáltatásokra:

Tervezőirodánk a ZW3D CAD/CAM tervezőrendszer hivatalos vezérképviselete és oktató központja Magyarországon. 
  • Mérnökirodánk a ZWSOFT felhatalmazott képviseleteként valamennyi ZW3D képzés hazai szolgáltatója.
  • Csapatunk nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő tudással, sok éves tapasztalattal bíró szakemberekből áll.
  • Professzionális 3D CAD/CAM szolgáltatásokkal és megoldásokkal állunk az ipari szegmensek széles skáláját képviselő ügyfélkörünk rendelkezésére.