Hihetetlen év végi ZW3D 2 az 1-ben akció!!!
… cserélje le elavult szoftverét és növelje cége versenyképességét!
 
ZW3D 2018: Maximalizálja a tervezési és megmunkálás tervezési folyamatok hatékonyságát! 

A ZW3D egy teljesen integrált CAD/CAM tervezőrendszer, amellyel a teljes tervezési és gyártás előkészítési folyamatot egy rendszerben lehet kezelni. A könnyen használható CAD/CAM megoldást az egyedülálló test-felület hibrid modellezési technológiája, intuitív kezelőfelülete, okos és biztonságos megmunkálási stratégiái világszerte a tervezők kedvencévé tették. A ZW3D alapfilozófiája az, hogy teljes rendszert adjon a felhasználók kezébe. A főbb területeket jelenleg ezek a modulok fedik le: CAD, CAD, Mold, Electrode, FTI (sheet metal forming), Sheet metal, Weldment, Point cloud (reverse engineering), FreeForm, Direct Edit, Wireframe, Visualize rendering, SimWise FEA, PDM csoportmunka támogatás, EUREKA CNC szimuláció.

Ünnepeljen velünk!
Az 1984 óta két kontinensen párhuzamosan fejlesztett nagy teljesítményű, integrált CAD/CAM tervezőrendszer egy éve elérhető a magyar ipar számára is. A rendszer óriási sikereket ért el azon felhasználók körében akik nem zárkóznak el az új felé nyitástól. Ezen akciónk keretében professzionális kategóriájú CAD/CAM rendszert vásárolhat egy belépő szintű szoftver áráért!

Az akció részletei:

2017. október 01. és december 31. között az év végi akció keretében a ZW3D termékek 20-35% kedvezménnyel rendelhetők. Továbbá amennyiben ezen akció keretében vásárol szoftver licenszet ingyenes frissítést kap a 2018-as verzióra. A két akció összevonható!

> A kedvezmény kizárólag örökös node lock és hálózati licensz vásárlása esetén érvényes, előfizetésre nem támogatott.
>> A Lite és 2X Machining verziókat nem tartalmazza az akció.
>>> Hálózati licenszhez hálózati szerver szükséges, melyet jelen promóciónk tartalmaz!

Rendelést legkésőbb 2017. december 15.-ig fogadunk el.

Kapcsolat: 

Ujvári Péter
Telefon: +36 30 823 0149
Email: peter.ujvari@upengineering.hu   


ZW3D CAD  – HIBRID modellezés:

    

ZW3D MOLD – asszociatív szerszámtervezés:

ZW3D CAM – intelligens megmunkálás: