A ZW3D sikertörténet: A McHale választása a jövőt szem előtt tartva, az UP Engineering támogatásával

Navigáció

Elérhetőségeink

+36 30 823 0149

info@upengineering.hu

Kövessen bennünket a Facebookon!

UP Engineering Official | Facebook

 

A McHale egy családi vállalkozás, melyet Padraic és Martin McHale testvérpár alapított

Az elmúlt 30 évben speciális mezőgazdasági gépek sorát fejlesztették ki, elsősorban bálázó- és bálacsomagológépeket széna és szalma bálák készítéséhez.

A McHale a körbálázók és kör-/szögletesbálacsomagolók specialistája, melyek a hat kontinens több mint 50 országában megtalálhatóak. A McHale gyárai Írországban, Mayo megyében, Ballinrobe-ban és Magyarországon, Szolnokon találhatóak.

A McHale a végfelhasználói igényeknek megfelelően kutatja, tervezi és teszteli speciális bálázóit és bálacsomagolóit. A tervezési és fejlesztési szakaszban minden gép szigorú tesztelésen megy keresztül csúcsfelhasználókkal, nevezetesen ír, angol, skót, walesi, skandináv és új-zélandi gazdákkal és vállalkozókkal. Az eladások 90%-át export teszi ki, és a McHale rendképzői, integrált bálázó-csomagológépei, fix- és változó kamrás bálázói, kör- és szögletes bála csomagolói, megfogó adapterei 6 kontinens több mint 50 országában megtalálhatók. A vállalat sikere a filozófiájában rejlik, ami nem más mint az egyedülállóság, jelentős beruházások a Kutatás-Fejlesztés területén és az intenzív szántóföldi tesztelés.

“A vállalat egy családi gépkereskedésből alakult ki, amely jelenleg is működik. Ez a háttér nyújtott kitűnő alapot mezőgazdasági gépek tervezéséhez és gyártásához, figyelembe véve a végső felhasználók közvetlen tapasztalatait”“

– Martin McHale

 

 

A McHale célja olyan termelési képesség elérése, amellyel ki tudják elégíteni a termékeik iránti megnövekedett keresletet

A McHale ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik és folyamatos beruházásokat hajt végre a legújabb termelési technológiák területén – CNC lézervágó berendezések, hegesztő robotok és a legújabb CAD-CAM tervező és gyártó rendszerek alkalmazásával.

Mozgásban lévő piac

A korábban használt CAD rendszerük a Creo (régebbi nevén ProEngineer) az elsők között volt a piacra került 3D rendszerek között és ez volt az a megoldás, amellyel sok autóipari vállalat sokáig dolgozott. Hosszú tanulási görbéje, körülményes használata miatt döntöttek úgy, hogy fokozni szeretnék a tervezési és megmunkálás tervezési folyamataik hatékonyságát.

körbálázó

 

A mi megoldásunk

A lehetőségek alapos összehasonlítása és elemzése után a McHale szakemberei a ZW3D CAD/CAM rendszer mellett döntöttek, melyben garanciát láttak feladataik leghatékonyabb támogatására. A teljes folyamat felgyorsítása érdekében a ZW3D CAD/CAM csomagot választották a rugalmas lemeztervező szakmodullal, mely nagy segítséget nyújt napi feladataik hatékonyabb megoldásában. A szoftver forgalmazása mellett a magas műszaki színvonalat képviselő mérnöki támogatás garancia a sikerre. Filozófiánk szerint semmi sem lehet olyan hatékony, mint a gyakorlati tapasztalat; ezért tanfolyamaink hangsúlya az előadás anyagának gyakorlati hasznosításán van annak érdekében, hogy a résztvevők kivegyék a részüket cégeik sikereiből. 

Professzionális CAD/CAM rendszer képzéssel a teljes kihasználás érdekében

A program egyedülálló hibrid modellezési technológiája nagyszerű alkalmazások kombinációja, mely magában foglalja a teljes körű drótváz-, felület- és testalapú modellezést, a korszerű 2D-s, 3D-s, valamint 5D-s megmunkálási stratégiákat a nagysebességű HSM üzemmód támogatásával. Ezen kívül képes kiszolgálni az ipari robotokat és lézervágó gépeket. Célunk, hogy naprakész és gyakorlatias szakmai ismereteket közvetítsünk a felhasználók felé, mely középpontjában a könnyű tanulás és a kellemes tanulási élmény áll változatos példákkal, a magas színvonal megőrzése mellett.  


Ez a minőség, melyet a kiváló szoftverek, hardverek és a képzett emberi erőforrás együttesen hoz létre, a McHale csúcson maradásának a kulcsa

gyártási tevékenység

A ZW3D rendszer használata révén 30%-kal csökkentették a költségeket és a gyártási időt, a korábbiakhoz képest.

(Forrás: mchale.net)