A ZWCAD térnyerése a hajózásban | Sikertörténet: Deltamarin Ltd.

Navigáció

Elérhetőségeink

+36 30 823 0149

info@upengineering.hu

Kövessen bennünket a Facebookon!

UP Engineering Official | Facebook

A Deltamarin Ltd lengyelországi csapata a tengerjáró hajók területén tanácsadásra, tervezésre és mérnöki tevékenységre specializálódott, kezdve a kis koncepció-fejlesztési feladatoktól és tanulmányoktól a teljes mérnöki csomagokig. Lépést tartanak a CAD szoftverek legújabb fejlesztésével, hogy támogassák a projektek hatékonyabb végrehajtását és az optimális végeredményt érjék el, tükrözve elkötelezettségüket a költséghatékonyság és a fenntarthatóság ötvözésére.

 

Igények

A hajóépítési projektek tervezésének összetettsége növekszik, miközben az ipari kereslet tovább erősödik mind a magasabb költséghatékonyság, mind a rövidebb fejlesztési ciklus érdekében. A tervezési folyamat egyszerűsítése az egyik módja a cél elérésének, ezért a Deltamarin Polandnak egy teljesen működőképes CAD szoftverre van szüksége versenyképes áron. Emellett a cég vezetői kiemelt figyelmet fordítanak a rugalmas engedélyezési rendszerre, hiszen a tervezők és mérnökök számítógépes munkaállomásainak számát növelni kell.

 

A megoldás

A Deltamarin Poland kihasználja a CAD szoftverek értékét, hogy megfeleljen a legújabb üzleti kihívásoknak. Más CAD-szoftverekkel való összehasonlítás után elégedettek a ZWCAD nagyszerű teljesítmény- és ár egyensúlyával. Az alapvető funkciók egyszerűsített munkafolyamatot biztosítanak a napi rajzolási igények kielégítéséhez. A rengeteg fejlett eszközzel felgyorsíthatják a projektek lebonyolítását és megkönnyíthetik a komplex tervezést. „A ZWCAD segítségével egyszerűsítjük a tervezési munkát és a szerkesztést. A funkciók széles skálája és a termékek rugalmas engedélyezése lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmesen és problémamentesen dolgozhassunk.” – mondta Jadwiga Sztelwander, a Deltamarin Poland igazgatója. „A ZWCAD funkcionalitása minden bizonnyal megfelel a követelményeinknek.”

\

 

A szolgáltatás

A professzionális és megbízható szolgáltatás a másik oka annak, hogy a Deltamarin Poland a ZWCAD-et választotta. A SZANSA, a hivatalos lengyelországi ZWCAD disztribútor mindig azonnali segítséget kínál minden műszaki és értékesítési probléma megoldásában. Technikai támogatásuk segít optimalizálni a ZWCAD teljesítményét és maximalizálni a projekt termelékenységét. A SZANSA-val folytatott együttműködés 2010 óta rendkívül sikeres értékesítési szempontból és műszaki segítségnyújtás terén.

Az ár

A ZWCAD kínálta a legjobb lehetőséget a Deltamarin Poland számára a költséghatékonyság és a fenntarthatóság ötvözésére, ami lehetővé teszi számukra, hogy ugyanazt a termékteljesítményt sokkal alacsonyabb áron érjék el. A ZWCAD segítségével a Deltamarin Poland fenntarthatóbb tervezést tud kínálni anélkül, hogy ez további költségekkel járna a hajótulajdonosok és a gyárak számára.

Jadwiga Sztelwander asszony a ZWCAD kiválasztásával kapcsolatos döntést kommentálva elmondta: „A ZWCAD teljesíti a tengerészeti szoftverekkel szemben támasztott összes követelményünket. A ZWCAD vonzó ára, a funkcionalitás és a rugalmas engedélyezési formák mind indokolták a ZWCAD választását.”

A Deltamarinról

A Deltamarin egy finnországi székhelyű haditengerészeti építő és mérnöki cég. Off-shore szolgáltatásokat kínálnak a tengeri ipar számára világszerte.
Bővebb információ: http://www.deltamarin.com