CADbro –
az ideális 3D CAD nézegető

Szolgáltatásaink

Termékeink

A mai termékfejlesztők képesek gyorsabban dolgozni mint valaha. Ezért szükség van új generációs eszközökre, platformokra és szolgáltatásokra, amelyek csökkentik a költségeket és időt takarítanak meg. Miközben ezeknek az eszközöknek a K + F életciklusba való átvétele értékes befektetés lehet minden méretű csapat számára, ez vezethet rossz kommunikációhoz és figyelmen kívül hagyott hibákhoz is.

A CADbro ideális 3D CAD megjelenítő az optimális adatmegosztáshoz és együttműködéshez. Felhasználók, műszaki vagy nem műszaki jellegű munkatársak is használhatják a CADbro-ban rejlő nagyszerű képességeket a termékek előállítási információinak ellenőrzésére, beleértve az adatcserét, az interaktív 3D CAD adatokat megtekintését, az élénk 3D jelölést és még a fejlett elemzési képességeket is, amelyeket általában robusztusabb CAD-csomagokban találhatóak meg. A gyors, megbízható és nagyon könnyen használható CADbro pontosan mutatja be a legerterjedtebb CAD rendszerekkel készült 3D-s modellek és 2D-s rajzokat.

Diverzifikált 3D CAD támogatás / Okos CAD megjelenítés

Mivel a CADbro támogatja a legtöbb mainstream semleges fájlformátumot, a 3D CAD adatokhoz egyszerűen hozzáférhet a drága CAD-licencek megvásárlása nélkül. Különösen jól kezeli a Catia fájlokat – megnyithatja és mentheti őket közvetlenül a CADbro-ban. Plusz intelligens parancsok is segítenek elemezni a kapott modellt, hogy segítsen észlelni a nyitott éleket, és szükség esetén gyors javítást végezzen.

Élénk 3D megjegyzések

A beágyazott 3D modellekhez közvetlenül hozzá lehet férni és a méretek, tűrések, szimbólumok vagy szövegek formájában szerkeszthető válnak. A 3D jelölések helyettesíthetik a hagyományos 2D rajzokat.

A 3D-jelölés legfontosabb jellemzői:

Haladó elemzés

A CADbro diverzifikált lekérdezési és elemzési eszközeivel ellenőrizheti a termékszerkezet és az összeszerelés gyárthatóságát. A termékfejlesztés korai hibáinak felderítése csökkentheti a költségeket és időt takaríthat meg.

Az analízis legfontosabb jellemzői:

Prémium eszközök

A modelleket módosíthatja a CADbro közvetlen szerkesztő eszközeivel. Bármely tervezési megjegyzés és felülvizsgálati javaslat lehet:

CADbro, teljes értékű és költséghatékony 3D CAD nézegető!