FTI–
Lemezalakítás szimuláció

Szolgáltatásaink

Termékeink

Navigáció

Elérhetőségeink

+36 30 823 0149

info@upengineering.hu

Kövessen bennünket a Facebookon!

UP Engineering Official | Facebook

ZW3D FTI – lemezalakítás szimulációs megoldás

A ZW3D felhasználóink között egyre növekvő számban jelentkezik az igény lemezalakítási szimulációs megoldásokra, elsősorban az autóipari beszállítók körében. Az FTI a piacon elérhető egyik legjobb ár/teljesítményt nyújtja lemezalakítási problémák megoldásához. Az 1989-ben alapított Forming Technologies Inc. (FTI®) mára a világon egyik legnagyobb lemeztermék alkatrész optimalizáló szoftver beszállítójá vált.
A ZWSOFT a Forming Technologies Inc.-al (www.forming.com) közreműködve létrehozta az FTI szakmodult, amely kimondottan a mélyhúzást és bonyolultabb modellek kiterítését és analizálását hivatott támogatni. Végeselemes módszerrel és az anyag tulajdonságok figyelembe vételével számolja elképesztő pontossággal a keletkező terítéket és az teríték formázás közben létrejövő interakcióit. Jelenleg ehhez hasonló eszköz kevés CAD rendszerhez érhető el.
A rendszer moduláris jellegének köszönhetően a különböző jellegű feladatokhoz különböző modulok, csomagok vásárolhatók a költség minimalizálás érdekében, jelenleg a ZW3D-hez az FTI két változatban kapható Lite és Professional. Importált geometriák és nem lemezalkatrészként tervezett testmodellek vizsgálata és kiterítése sem okoz problémát, mivel speciális parancsok állnak rendelkezésre ezek könnyű és gyors elvégzésére.
A présszerszámok tervezésénél a sávtervek kialakításától kezdve a többlépcsős formabetétek kialakításáig segítségünkre lehet. Az egyszerűtől a bonyolultig, minden lemezalkatrész korrekt módon, próbálkozások nélkül kiteríthető, ezzel időt és energiát spórolva meg használójának.

FTI Lite for ZW3D eszköztár

FTI Professional for ZW3D eszköztár

Az egyik legpontosabb és legelismertebb valós idejű anyagköltségcsökkentő eszköz az árajánlatkészítő-, és szerszámmérnökök számára.

Figyelembe veszi a fém alkatrész következő tulajdonságait:

Vizsgálni tudjuk az elkészített alkatrészen a:

Bemutató videó:

FTI – Önálló szoftverként elérhető lemezalakítás szimulációs megoldás

A következő szakmodulok érhetőek el a szoftverhez:

Költségoptimalizálás

Folyamat tervezés

Terméktervezés

Szerszámtervezés

Költségszámítás és becslés

– A lemez anyagfelhasználásának költségoptimalizálása

Terítékfejlesztés

Alapos és pontos dokumentáció a folyamatról

Azon cégek számára, akiknél a mélyhúzási és lemeztermék szimulációs feladatok nem mindennaposak, de néha szükség lenne megbízható terítékekre analízis szolgáltatásunkat ajánljuk. Ennek segítségével kiaknázhatják a szoftver erejét beruházás nélkül is, és egyben megbizonyosodhatnak a szoftver képességeiről.

Kérje kedvezményes árajánlatunkat vagy keressen bennünket további információkért.