UP engineering

Gyártás

Navigáció

Elérhetőségeink

+36 30 823 0149

info@upengineering.hu

Kövessen bennünket a Facebookon!

UP Engineering Official | Facebook

Projektmenedzsment

Jelenleg projektmenedzsment-csapatunkat három különböző csoportra osztottuk, a régiótól, az ügyfelektől és a tapasztalattól függően, hogy következetes, tisztességes és minőségi szolgáltatást nyújtsunk az ügyfél specifikációinak ismerete és az egyéb szükséges igények alapján. Terveink gyártása a világ legnagyobb szerszámgyártó központjaiban (Kína, Portugália, Észak-Amerika) és a kapcsolt vállalatok hálózatán keresztül történik. Irodánk nagyon jó kapcsolatot ápol és szorosan együttműködik a beszállítói bázissal, igyekszik elősegíteni a minőséget az ellátási lánc valamennyi szakaszában. Magától értetődik, hogy különös figyelmet fordítunk a kiváló beszállítói menedzsmentre, kizárólag nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható alvállalkozókkal dolgozunk. Ügyfelünkkel együtt értékeljük a beszállítók teljesítményét és meghatározzuk a megfelelő célokat. Folyamatosan összehasonlíthatjuk a beállított és a tényleges feltételeket és gyorsan azonosítjuk a gyengeségeket, hogy azonnal foglalkozzunk velük.

Mérnöki tanácsadás

Összeszerelés és után-követés

Vállaljuk lemezalakító- és műanyagfröccsöntő szerszámok tervezését, fejlesztését, gyártását, átalakítását és tesztelését. Az elkészült műszaki dokumentációnak megfelelően megrendeljük a gyártott és kereskedelmi alkatrészeket, majd beérkezésüket követően összeszereljük és teszteljük a gyártóeszközt. Célunk, hogy az általunk tervezett/gyártott szerszámok minden tekintetben megfeleljenek megbízóink elvárásainak, és maradéktalanul teljesítsék a velük szemben támasztott követelményeket. Nagy figyelmet fordítunk a berendezéseink pótalkatrészeinek folyamatos szállítására és karbantartására a teljes életciklusuk alatt.

Szerszámgyártás Kínában

Az elmúlt néhány évtizedben a gyártási költségek Kínában lényegesen alacsonyabbak voltak, mint a nyugati országokban. Bár az elmúlt években az árak emelkedtek, még mindig olcsóbb Kínában szerszámot gyártatni, mint bárhol máshol. Fontos azonban felismerni, hogy a kínai vállalatokkal való együttműködés különleges tapasztalatokat és szakértelmet igényel. Kína egyedülálló üzleti kultúrával rendelkezik, ellentétben a nyugatiak szokásaival. Kína számtalan gyártó cégével kínál szolgáltatásokat széles ár- és minőségi tartományban. A kínai üzleti kultúrát nem ismerő vállalatok nehezen tudják kiválasztani a potenciális partnereket és nehezen tudják eldönteni ki megbízható a termékek minőségi előállításában. Ez, a nyilvánvaló nyelvi akadályokkal kombinálva olyan valóságot teremt, amelyben szinte lehetetlen lebonyolítani a kínai piaccal üzletet.

Az UP Engineering több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kínai piacon. A sok különböző szolgáltatóval való együttműködésnek köszönhetően – nagyon jó, mások épp ellenkezőleg – tanulmányoztuk a piacot és megértettük, hogy az egyetlen módja annak, hogy ügyfeleink számára alacsonyabb költségeket teremtsünk anélkül, hogy veszélyeztetnénk a minőséget egy kínai leányvállalat. Ügyfeleink számára a Kínában gyártott szerszámok összes előnyét kínáljuk, a kapcsolódó kockázatok nélkül.

Páratlan minőség, időben, minden alkalommal

Műanyagfröccsöntő szerszám próba közben:

Présszerszámaink autóipari karosszéria elemekhez:

Érdeklődés gyártás szolgáltatásunkkal kapcsolatban