MISUMI integráció

Navigáció

Elérhetőségeink

+36 30 823 0149

info@upengineering.hu

Kövessen bennünket a Facebookon!

UP Engineering Official | Facebook

ZW3D 2018: Integrált MISUMI modul a szerszámgyártás akár 50%-os felgyorsításához

 

GUANGZHOU, CHINA—November 29, 2017 A ZW3D, a fejlett CAD/CAM megoldások egyik vezető szállítója bejelentette, hogy partneri kapcsolatot kötött a MISUMI-val. Létrehozott egy 3D CAD könyvtárat a présszerszámok és a műanyagfeldolgozó szerszámok szabványos összetevőivel. Ezek után a szoftverből a könnyen és gyorsan konfigurálható MISUMI alkatrészeket azonnal beépíthetjük terveinkbe a munkafolyamat felgyorsításának érdekében.

A tervezők és mérnökök a MISUMI Mold EX-Press integrációjának nagyszerű előnyeit élvezhetik amikor a ZW3D 2018-at (hivatalos megjelenés 2017. december 5) elkezdik használni. A ZW3D felhasználók a MISUMI könyvtár teljes gyűjteményében  gyorsan megtalálhatják és kiválaszthatják az alkatrészeket a több mint 10 000 típusú részmodell között, így a szerszámtervezési idő drasztikusan, akár 50%-kal is csökkenthető. A Mold EX-Press sokkal könnyebbé és élvezetesebbé teszi a felhasználók számára, hogy alkatrészeket válasszanak a különböző keresési módszerek segítségével. A CAD modellek exportálásához csak 3 lépés szükséges. Az ajánlat egy kattintással automatikusan létrehozásra kerül, megszüntetve a rendelési hibákat. A ZW3D a ZW3D-ben készülő projektek pontosabb és egyszerűbb elkészítését teszi lehetővé.

 

“We see the cooperation as a key step towards ‘smart manufacturing’ (Ez az együttműködés kulcsfontosságú lépés volt az “intelligens gyártás felé”),” mondta Colin Lin, a ZW3D vezérigazgatója. “With the smart standard parts library, ZW3D frees designers from the complexity of selection and matching. The successful collaboration between ZW3D and MISUMI will surely lead to a greater development. (Az intelligens szabványos alkatrészkönyvtár segítségével a ZW3D megszabadítja a tervezőket a kiválasztás és modelltérbe helyezés bonyolult feladataitól. A ZW3D és a MISUMI közötti sikeres együttműködés biztosan nagyobb fejlődéshez vezet.)”

 

 

“As a leading CAD/CAM solution provider in China and abroad, ZW3D has built up a good reputation among customers with its powerful functions. Its goal of improving design efficiency through technical means is also consistent with the idea of MISUMI Mold EX- Press, (A  ZW3D az erőteljes funkcióival Kínában és külföldön is jó hírnevet szerzett az ügyfelek körében, mint vezető CAD/CAM megoldás. A tervezési hatékonyság technikai eszközökkel történő javításának célja ugyancsak összhangban van a MISUMI Mold EX-Press ötletével)” mondta Xu Xiaobing, a MISUMI rendszermegoldás fejlesztőcsapatának vezetője. “We believe this win-win cooperation will play an active role in further module function improvement and user experience enhancement. (Hisszük, hogy ez az együttműködés aktív szerepet fog játszani a további modulok javításában és a felhasználói élmények fokozásában)


MISUMIRÓL

A MISUMI Group 1963-ban alapította a gyártó tevékenységét. A MISUMI gyártói és forgalmazói együttesen összesen 12 millió terméket kínálnak világszerte több mint 170 ezer ügyfél számára.

 

Ebben a videóban (angol nyelvű)  bemutatjuk a MISUMI modul használatát: