Up Engineering

Bemutatkozunk

Víziónk

Egyedülálló technológiánkkal, innovatív megoldásokkal a lehető legjobb minőségű mérnöki szolgáltatást biztosítjuk ügyfeleink számára. Alapításunkkal azt szerettük volna elérni, hogy mérnökirodánk megbízható és stabil partnerré váljon a mérnöki együttműködés és gyártás területén.

Ujvári Péter - Alapító, ügyvezető

Nemzetközi mérnökiroda

Pozitív hangulatot biztosító, modern, elegáns és inspiráló környezetben, folyamatosan fejlesztett számítógépes eszközparkkal, a legfrissebb jogtiszta szoftverekkel és modern adatbiztonsági megoldásokkal biztosítjuk versenyképességünket és munkáink kiváló minőségét. Szolgáltatásainkat Ázsiától Észak-Amerikáig igénybe veszik ügyfeleink. Vertikálisan integrált szervezetünk időt és pénzt takaríthat meg, miközben leegyszerűsíti az életét. A tervezéstől és projektmenedzsmenttől kezdve a szerszámpróbáig minden lépést egy kézben tartunk. Irodáink stratégiailag két fontos helyszínen helyezkednek el, az egyik Várpalotán, a másik Kínában. Teljes felelősséget vállalunk minden projekt minőségéért és költségkezeléséért, a koncepciótól kezdve a szállításig.

Nyitott, becsületes, hatékony, minőségre és lényegre törő mérnökiroda vagyunk

Motiváltságunk titka, hogy szakértelmünk folyamatos fejlesztése, valamint változatos projektjeink révén mindig az élvonalban vagyunk. Egy olyan vállalatot építünk, amelynek a törvények és szabályok betartása mellett minden tevékenysége etikus és felelősségteljes. A stabil pénzügyi alapokon nyugvó fenntartható növekedésben hiszünk, melyet hosszú távú célokra alapozunk. Globális kínálatunk szerves részét képezi a kínai Shenzhenben található tervezői és projektmenedzsment irodánk, valamint Kínában működő, bevált szerszámbeszállítói hálózatunk. Támogatjuk a hazai oktatási intézményeket; számos egyetemmel, szakképzési centrummal és középiskolával állunk kapcsolatban országszerte. Szoros és gyümölcsöző kapcsolatot tartunk fenn a Pécsi Tudományegyetemmel, segítve oktatási és kutatási tevékenységét.

Egy multinacionális vállalatcsoport

UP Engineering Consulting Ltd.

2014-ben az Egyesült Királyságban (Horsham, West Sussex) indult,
amely mérnöki iroda a kitartó munkának köszönhetően a külföldi iparvállalatok megbízható és elismert partnere lett.

UP Engineering Shenzhen Rep. Office

Még abban az évben (2014) elindult a sales irodánk Kína egyik szerszámgyártó központjában Shenzhen városában, megy ázsiai tevékenységünk irányítóközpontja.

UP Engineering Tervező Iroda, UJVÁRI Péter Ev.

2016-ban az egyre növekvő számban érkező magyar megbízások kezelése érdekében alapítottam meg az UP Engineering Tervező Iroda nevű egyéni vállalkozásomat.

Média megjelenések

Super Engineers Awards, USA, 2020

Kutatás-fejlesztés konzorcium India – Magyarország, 2020