SimWise FEA –
végeselemes analízis

Szolgáltatásaink

Termékeink

SimWise FEA a ZW3D-hez

Az ügyfelei attól függenek, hogy a termékeik hogyan működnek. Semmi sem rombolja a napot vagy a költségvetését annyira, mint egy látványos prototípus kudarc. Végeselem rendszerek használatával lehetővé válik a termékek előzetes ellenőrzése, megszűnik a felesleges prototípusgyártás és ezzel egy időben javul a minőség, csökkennek a költségek. A SimWise for ZW3D lehetővé teszi a mérnökök számára, hogy termékeiket egy intuitív virtuális környezetben teszteljék statikus és dinamikus terhelések, feszültség és igénybevétel segítségével. A CAD-rendszer geometriáját importálja, és lehetővé teszi, hogy típus specifikus entitásokat adjunk a modellhez. Szimulálja ezt a prototípust a fejlett fizika és matematikai technikák alkalmazásával, és bemutatja a szimuláció eredményeit különböző grafikus és numerikus formátumokban.

Gyorsan meghatározhatja, hogy a terv elég robusztus ahhoz, hogy megfelelően működjön, vagy módosításokra van szükség. Minden a számítógépen, mindezt költséges és időigényes fizikai prototípusok nélkül és a garanciavállalási problémák előtt.

Az átfogó Simwise Simulation megoldásokkal megvizsgálhatja terméke teljesítményét, növelheti a minőségét és már a tervezés korai szakaszában kiszűrheti a hibákat.

SimWise Standard

Tökéletes megoldás azon ZW3D felhasználók számára, akik költséghatékony módon szeretnének élni a szimuláció előnyeivel a statikus és dinamikus terhelések vizsgálatakor.

SimWise Standard

SimWise FEA 4D – mozgásszimuláció, feszültségelemzés, optimalizálás

Egy bizonyított szimulációs eszköz az iparban

SimWise 4D akkor született, amikor a DST az MSC Software Corporation-től az MSC.visualNastran 4D (vn4D) termékhez vásárolta meg az engedélyt. A szoftver nyomon követi a Science Revolution által kifejlesztett Working Model 3D terméket, amelyet az MSC 1999-ben szerezte meg, kiterjesztve a FEA képességeket és átnevezte a “4D Work Model” modellt. Több tízezer felhasználót talál a mérnöki szakemberek, diákok és oktatók körében. A SimWise a SimWise Motion-ból áll, amely 3D-s kinematikus és dinamikus mozgásszimulációt biztosít, valamint a SimWise FEA-ból amely lineáris, statikus, normál üzemmódokat, állóállapotú termikus, és a FEA analízis tartalmaz. Mindegyik termék külön megvásárolható és használható. A SimWise 4D a SimWise Motion és a SimWise FEA kombinációja, amely egy zökkenőmentesen integrált mechanikai szimulációs terméket eredményez. A SimWise 4D ugyanazokat a független képességet nyújtja, mint a SimWise Motion és a SimWise FEA, de az integráció olyan kapcsolt mozgást és FEA képességet eredményez, amely kiszámítja a gyűrűmozgás által kiváltott dinamikus terhelésből származó feszültségeket.

Mit nyújt a SimWise 4D szimuláció?

SimWise 4D

– Együtt dolgozik a CAD rendszerekkel

A SimWise egy CAD semleges termék és a DST szándéka, hogy minden CAD rendszerrel a lehető legmagasabb szinten működjön.

Általános
vagy semleges fájlok

Natív hozzáférés a FILE OPEN segítségével

Próbálja ki ezt a nagyszerű FEA szoftvert!

SimWise 4D

Azon cégek számára, akiknél a FEA szimulációs feladatok nem mindennaposak, de néha szükség lenne megbízható eredményekre analízis szolgáltatásunkat ajánljuk. Ennek segítségével kiaknázhatják a szoftver erejét beruházás nélkül is, és egyben megbizonyosodhatnak a szoftver képességeiről.

Kérje kedvezményes árajánlatunkat vagy keressen bennünket további információkért.