Többtengelyes megmunkálások és egy professzionális kategóriájú szoftver

Navigáció

Elérhetőségeink

+36 30 823 0149

info@upengineering.hu

Kövessen bennünket a Facebookon!

UP Engineering Official | Facebook

A hazai iparban is egyre gyakrabban kerül előtérbe az 5-tengelyes megmunkálás kérdése, melynek egyre nagyobb létjogosultsága van. Amennyiben a megmunkálandó darabjaink indokolják a többtengelyes megmunkálást (3+2 vagy szimultán 5 tengely), akkor már csak megmunkálógépet illetve szoftvert kell beszereznünk és máris kihasználhatjuk e technika előnyeit (elvileg). Ugyanakkor ha bármelyik beszerzésénél figyelmetlenek vagyunk, akkor érdekes meglepetések érhetnek bennünket. 
Ebben tud Önnek segíteni az UP Engineering Tervező Iroda, aki Magyarországon is elérhetővé tette a világhírű ZWSOFT vezető CAD/CAM tervezőrendszerét a ZW3D-t. Nagy tapasztalatával és erős nemzetközi kapcsolatrendszerével hatékony segítséget nyújt a kis- és közepes vállalkozásoknak a többtengelyes megmunkálások bevezetésében és egy professzionális kategóriájú ám megfizethető CAD/CAM tervezőrendszer integrációjában. 

Visszahozza az árát…

Egy kisvállalkozás pénzügyi mozgástere nem hasonlítható össze egy nagyobb termelő cégével vagy középvállalkozáséval. Éppen ezért a beruházásokat alaposan át kell gondolni, de ezzel párhuzamosan arra is figyelni kell, hogy a költséghatékonyság ne menjen a fejlődés és a minőség rovására. A ZW3D nagy tudású eszköz, így megfelelő használat mellett a beruházás gyorsan megtérül, hiszen egyre magasabb hozzáadott értékű munkákat lehet vállalni, hatékonyabb lesz a programozás és a megmunkálás. A korábban fél műszakot is betöltő programozási idő drasztikusan csökkenhet, egy kisüzem is nagy lépést tehet előre a megfelelő szoftver bevezetésével.

Öröm vele a munka…

Egy korosodó vagy nem megfelelő tudású szoftver csak nyűg lehet a tervező / technológus szakemberek számára, mely visszaveti a termelés hatékonyságát. A ZW3D CAM átfogó megoldást kínál a 2-5 tengelyes marás, esztergálás, nagy sebességű megmunkálás és fúró stratégiák révén. A rendszer alapját az erőteljes QuickMillTM technológia biztosítja mely automatikus felület azonosítással és rugalmas szerszámpálya szerkesztővel egészül ki. A ZW3D intuitív és könnyen testreszabható felületen biztosítja a munkafolyamatok optimalizálását. Könnyen elsajátítható, akár tapasztalt mérnök vagy egy teljesen kezdő kezdi el felfedezni a ZW3D CAM képességeit rendkívül gyorsan átlátja a kezelőfelületét.

[tx_row]
[tx_column size=”1/2″]

 

[/tx_column]
[tx_column size=”1/2″]

[/tx_column]
[/tx_row]