VoluMill – Tudásalapú szerszámpályák

Navigáció

Elérhetőségeink

+36 30 823 0149

info@upengineering.hu

Kövessen bennünket a Facebookon!

UP Engineering Official | Facebook

Egyedi nagyolási VoluMill™ and VoluTurn™ technológia a ZW3D-ben

A ZWSOFT hamarosan integrálja a Celeritive ultra nagy teljesítményű szerszámpálya motor, a VoluMill ™ -t a ZW3D CAD/CAM termékébe, és tetszőleges frissítésként kínálja a VoluMill 2-3 tengelyes alkalmazásokat, ami várhatóan a felhasználók számára drasztikusan javítja majd a nagyolások termelékenységét. Segítségével akár 80%-al csökkenthetők a megmunkálási ciklusidők, a szerszámok élettartama 800%-al nőhet, valamint a programozási idők 30%-al csökkennek.

 

\

 

A VoluMill által működtetett ZW3D teljes mértékben képes a 2-3 tengelyes nagyolási stratégiák teljes irányításával jelentősen megnövelni a durva nagyolási teljesítményt minden anyagban, és így drasztikusan javítja a termelékenységet. A leggyorsabb és leginkább költséghatékonyabb megoldást biztosítja a nem simító, nagytömegű anyagleválasztással járó, nagyoló megmunkálási műveleteknél. A VoluMill bevezetése gyors és egyszerű.

A VoluMill szabadalmaztatott technológiája olyan szerszámpályákat hoz létre, amelyek következetes anyageltávolítási sebességet eredményeznek. Sima, áramló mozgása megteremti és fenntartja az ideális marási körülményeket bármilyen alakban. Az egyenletes anyagleválasztás lehetővé teszi, hogy optimális körülmények között dolgozzon mind a szerszám, mind a szerszámgép, függetlenül a munkadarab alakjától, bonyolultságától.

A VoluMill bizonyítottan a leghatékonyabb módja a gyártási kapacitás növelésének, illetve a gyártási költségek csökkentésének.