ZW3D 2023 – Erőteljes 3D modellezés

Navigáció

Elérhetőségeink

+36 30 823 0149

info@upengineering.hu

Kövessen bennünket a Facebookon!

UP Engineering Official | Facebook

 

A ZW3D 2023 új szintre emeli a tervezést

A ZW3D 2023 számos újdonsággal érkezik melyek a termelékenységet és a könnyű használatot javítják

 

 

 

 

Barátságosabb felhasználói élmény

Ahelyett, hogy a menüben keresne parancsokat, hozzáadhatja őket az új Egérmozdulatok és Parancsikon sávhoz; van egy okosabb módja a kényszerkövetkeztetések hozzáadásának is.

 

 

 

 

 

G3 Felületi folytonosság

Újabb áttörést értünk el – a G3 kapcsolati pontokkal a folytonos felületek immár még jobb minőségű terméktervek készítésére is alkalmasak.

 

 

 

 

 

Hatékonyabb pattern parancs

Takarítson meg értékes időt az olyan eszközökkel, mint a Instance Parameter Table és a Variable Spacing Table, gyorsan módosíthatja a paraméterek/változók értékeit bármely kiosztás funkcióhoz.

 

 

 

 

 

 

Továbbfejlesztett robbantott nézet funkciók

Számos új funkcióval bővült a robbantott nézetek létrehozásának felgyorsítása, ilyenek például a Exploded Trail és a Exploded View újrafelhasználása.

 

 

 

 

 

 

Kényelmesebb fémlemez jellemzők

A Sheet Metal modul mostantól praktikusabb a különböző típusú Lofted Flange parancsokkal és az általánosságban kényelmesebb tervezési környezettel.

 

 

 

 

 

 

Szerkezeti szimuláció

Az újonnan elérhető ZW3D Structural bővítmény lehetővé teszi a szerkezetek statikai/dinamikai, modális és hőátadási elemzésének elvégzését, így a tervek még gyorsabban javíthatók.

 

 

 

 

 

Optimalizált szerszámtervező modul

Az intuitívabb szerszámtervezési folyamatnak és a sokféle új szabványos alkatrésznek köszönhetően a szerszámok létrehozása most sokkal egyszerűbb és élvezetesebb.

 

 

 

 

 

Gyorsabb QuickMill™ nagyoló művelet számítás

A QuickMill™ nagyoló műveletek kiszámítása felgyorsult, ami átlagosan 70%-kal csökkenti a szükséges időt, ezzel jelentősen növeli a hatékonyságot.

 

 

 

 

 

Megerősített teljes gép szimuláció

A Full Machine Simulation frissítésre került, hogy megfeleljen a változatosabb és bonyolultabb megmunkálási igényeknek.

 

 

OVERDRIVE – Saját fejlesztésű és megbízható

 


Az Overdrive egy 3D modellező kernel technológia, teljesen független szellemi tulajdonnal. Az egyesült államokbeli VX Corporation-től származik, amelynek technológiáit és az alapvető K+F csapatot 2010-ben a ZWSOFT megvásárolta.

Az Overdrive 3D modellezési algoritmusok gyűjteménye, amely geometriai számításokkal elérheti a 3D modellek konzisztenciáját a geometriai alakzatokban és geometriai összefüggésekben.

 

Erőteljes hibrid modellezés

Test-felület hibrid modellezés: felület- és testmodellezés egyszerre, azonos környezetben. Boole-műveletek közvetlenül is végrehajthatók közöttük.

Paraméteres modellezés és direkt modellezés: a parametrikus modellezés és a direkt modellezés egyidejűleg használható, a parametrikus és a nem paraméteres modellezés pedig egyszerűen váltható.

Egyszerű adatcsere a modellek zökkenőmentes importálásával és exportálásával. Hasznos és erőteljes modell feature felismerő és gyógyító funkciók.

 

Több mint 30 éves ipari formatervezés bizonyította

A 10 éves kutatás-fejlesztés és termékiteráció során az Overdrive kernel hatékonynak bizonyult számos ipari tervező és gyártó környezetben.

Ma már alkalmazzák a ZW3D, ZWSim-EM, ZWSim Structural és ZWMeshWork, valamint olyan területeken, mint az autóipar, mechanika, elektronika, mechatronika stb. A ZWSOFT BIM megoldásának technológiai alapjaként is szolgál.