ZW3D CAD/CAM
tervezőrendszer

3D nagy
teljesítményű CAD

Teljeskörű szerszámtervezés

Okos megmunkálás QuickMill technológiával

Navigáció

Elérhetőségeink

+36 30 823 0149

info@upengineering.hu

Kövessen bennünket a Facebookon!

UP Engineering Official | Facebook

ZW3D

– Óriási teljesítmény, intelligens kezelőfelület

ZWSOFT

A ZWSOFT egy világszerte elismert CAD/CAM megoldás szolgáltató, több mint 180 000 ügyféllel a világ több mint 80 országában. Az 1998-ban alapított ZWSOFT létrehozta a magasan képzett partnerek, forgalmazók és viszonteladók nemzetközi hálózatát. Kínában a ZWSOFT és leányvállalatai jelenleg több mint 400 alkalmazottat foglalkoztatnak fiókirodáiban Pekingben, Sanghajban, Wuhanban és Floridában az USA-ban.

ZW3D története

A kínai szoftverfejlesztő cégóriás ZWSOFT (ZWCAD Software Co., Ltd.) 2010-ben vásárolta fel a korábbi VX CAD/CAM-et. A korábbi USA-ban lévő fejlesztőket megtartva, kínai R&D osztállyal kiegészítve létrehozta a ZW3D hibridmodellező CAD/CAM tervezőrendszert. A 3D tervezőrendszer fejlesztése 1985-ben kezdődött főleg az űriparra és autóiparra koncentrálva, azok termékfejlesztési és szerszámozási feladatainak kiszolgálására. A főbb területeket jelenleg ezek a modulok fedik le: CAD, CAM, Mold, Electrode, FTI (sheet metal forming), Sheet metal, Weldment, Point cloud (reverse engineering), FreeForm, Direct Edit, Wireframe, Visualize rendering, SimWise FEA, PDM csoportmunka támogatás.

Egy átfogó CAD/CAM modellező rendszer

A professzionális kategóriába tartozó ZW3D elismerten az egyike a világ piacvezető CAD/CAM szoftvermegoldásainak. A ZW3D egy nagyon erős, könnyen használható integrált CAD/CAM megoldás, mely forradalmasította a CAD tervezést az egyedülálló test-felület hibrid modellezési technológiájának köszönhetően és ezzel világszerte a tervezők kedvencévé tette. A ZW3D sokkal nagyobb tervezési szabadságot biztosít, mint a többi hagyományos CAD/CAM szoftver. Az ipari folyamatokhoz fejlesztett tervezőrendszer óriási teljesítményével és intelligens kezelő felületével nyűgözi le a felhasználókat. A rendszer lelke az újraírt, erős ZW3D OverdriveTM kernel mely parametrikus-, felület-, direkt- és pontfelhő modellezést is lehetővé tesz. A szerszámtervező modul teljesen automatizálja a szerszám- és elektróda tervezést, így a tervezési idő drasztikusan, akár 30-50%-al is rövidül. A ZW3D CAM kivételes teljesítményével sokkal gyorsabban és biztonságosabban hozhatunk létre szerszámpályákat 3-5 tengelyes megmunkáló központokra és esztergákra. A CAD/CAM integráció lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt végezzünk el módosításokat, mely azonnal megjelenik a 2D rajzon, szerszámpályán, BOM listában. A dokumentumok kezelése sokkal egyszerűbbé vált a PDM-nek köszönhetően, mely segítségével egy menedzselő felületen tárolhatjuk és szerkeszthetjük a projekt teljes tartalmát. A terv teljes tartalmát egyetlen egy fájlban összesíti és menti le a számítógépre – ez a funkció kikapcsolható és akkor hasonlóan dolgozik, mint más népszerű CAD rendszer. Megkönnyíti ezzel a windows rendszerben történő tárolást, az utólagos módosítás pedig a beépített menedzselő felület segítségével átláthatóan és egyszerűen történik.

Robosztus összeállítás tervezés és kezelés

– maximális erő, kompromisszumok nélkül

A ZW3D Burst™ technológiája az extra nagy méretű összeállítások kezelését új szintre emeli, lehetővé teszi a nagyon nagy méretű összeállítások (akár 2.5 Gb) nagy sebességű manipulálását számítógépes memória korlátok nélkül. Ezeket az egyes projektekhez a legmegfelelőbb módon lehet tárolni. A összeállítás faszerkezete lehetővé teszi az egyes komponensek grafikus kiemelését a könnyű módosítás érdekében.

Miért a ZW3D?

A ZW3D műszaki kompromisszumok nélküli, de mégis elérhető árú CAD/CAM/CAE tervező rendszer.

Rugalmas beszerzési feltételek, stabil terméktámogatás

ZWSOFT

A ZW3D CAD képességei kiterjesztik a tervezés határait, egyedi test-felület hibrid modellezés, multi objektum fájl kezelés, erős adatcsere és megbízható termék ellenőrző eszközök. A hibrid modellező technológia óriási lehetőségeket hordoz magában. Robosztus összeállítás kezelés, erős lemeztervező, hegesztett szerkezet tervező, reverse engineering, szabad forma tervezés és direkt szerkesztés jellemzik.

ZW3D CAM

A ZW3D CAM átfogó megoldást kínál a 2-5 tengelyes marás, esztergálás, nagy sebességű megmunkálás és fúró stratégiák révén. A rendszer alapját az erőteljes QuickMill technológia biztosítja mely automatikus felület azonosítással és rugalmas szerszámpálya szerkesztővel egészül ki. A szerszámot érő terhelés kompenzálással egyenletes, biztonságos és gyors szerszámpályák hozhatók létre.

ZW3D Mold

A ZW3D szerszámtervező modulja a műanyagfeldolgozó szerszámtervezés során előforduló összes igényt magába foglalja. Magas minőségű adatbeolvasás, intelligens modell javítás, egyedülálló QuickSplit technológia, kiterjesztett alap és szabványos alkatrésztár, elektródatervezés és 2D dokumentáció. Ezek segítségével drasztikusan lerövidül a szerszámtervezési ciklus, így költséget takaríthat meg.

ZWSim

A ZWSOFT ZWSim szoftvercsaládját világszerte úgy jellemzik a felhasználói, mint a komplex mérnöki problémák gyors és hatékony megoldását. A ZWSim végeselem módszer alapú eszközei lehetővé teszik egy adott szerkezetet érő összes szerkezeti és mechanikai hatás elemzését, a lineáris szerkezeti vizsgálattól kezdve a ciklikus igénybevételeken át a nemlineáris, dinamikus hatások és komplex mozgások elemzéséig.

Verziók

ZWSim

3D haladó CAD

ZW3D Professional – CAD + Mold

3D haladó CAD

3D haladó CAD + Mold + CAM

3D haladó CAD

ZW3D 2X megmunkálás – CAD/CAM

Alap CAD + 2 tengelyes CAM

ZW3D 3X megmunkálás – CAD/CAM

Alap CAD + 3 tengelyes CAM

ZW3D Lite – CAD

Test modellezés + összeállítás készítés

A terv teljes tartalma egyetlen fájlban – lenyűgöző multi-object fájlkezelés

Átfogó és integrált megoldás az ipar számára

A ZW3D ideális CAD/CAM/CAE megoldás Tier-1, Tier-2 beszállítók és szerszámüzemek részére

Mindezt egyetlen felhasználói felületen, köztes fájlformátumok és az ebből fakadó adatvesztések és fordítási hibák nélkül. Teljes körű drótváz-, felület- és testalapú modellezés, a korszerű 2D-s, 3D-s, valamint 5D-s megmunkálási stratégiák és a nagysebességű HSM üzemmód támogatásával. A program segítségével egyetlen fájlban tárolhatja a projekttel kapcsolatos valamennyi modelljét, rajzait, szerszámpályáit és a gyártás számára fontos információkat.

Bármely újonnan vásárolt CAM szoftvercsomag mellé 1db ingyenes, testreszabott posztprocesszort készítünk!

Próbálja ki az ZW3D egyedülálló technológiáját!

ZW3D CAM

– Marás és esztergálás

Alap CAD + CAM; Gyors és biztonságos szerszámpályák | Megbízható ellenőrző és szimulációs eszközök

ZW3D 2X Machining 1 999 € | ZW3D 3x Machining 3 999 €

ZW3D CAD

– Gépészeti tervezés

Komplex gépészeti feladatokhoz | Rugalmas tervezés, nagy hatékonyság | Reverse Engineering

ZW3D Lite 1 499 € | ZW3D Standard 2 699 €

ZWSim

– Végeselemes szimuláció

Elektromágneses és szilárdsági analízis | Intelligens hálózás, megbízható eredmények

ZW3D Professional MOLD

– Szerszámtervezés felsőfokon

Automatizált műanyagfröccsöntő szerszám tervezés, beépített szabványelemtár, rugalmas elektróda tervezés és dokumentálás

ZW3D Professional 3 999 €

ZW3D Premium

– All-in-one CAD/CAM

Teljes körű gépészeti modellezés: ZW3D CAD + ZW3D 3X CAM + ZW3D Mold + ZW3D Electrode

ZW3D Premium 6 499 €

Kezd el tervezői karriered időben!

A ZW3D tudja hogy sikeresnek kell lennie a mai munkaerőpiacon. Kérd az INGYENES hallgatói engedélyt, hogy felkészülhess a jövőre. Gyors hozzáféréssel a nagy mennyiségű oktatóanyaghoz, webinárokhoz és egyéb tanulási erőforrásokhoz könnyedén felkészítheted magad.

Hogyan juthatsz ZW3D hallgatói licenchez?

… vagy keress bennünket, szívesen készítünk Neked hallgató licenszet.

Posztprocesszor testreszabás ZW3D CAM szoftvercsomagokhoz

Cégünk bármely szerszámgép vezérléshez készít posztprocesszorokat, legyen az maró, eszterga, huzalszikra szerszámgép. Felmérés után ajánlatot adunk, amely tartalmazza a felmérést, a posztprocesszor elkészítését és helyszíni tesztelését is.

Szerszámgép szimuláció testreszabás ZW3D CAM szoftvercsomagokhoz

Ha cége rendelkezik valamilyen szerszámgéppel és cégünk már elkészítette a posztprocesszort az adott vezérléshez, vállalni tudjuk a szerszámgép szimuláció elkészítését is, vagyis a szerszámgép 3D-s modelljét felépítjük, a kinematikai felépítését hozzárendeljük és teszteljük. Az Eureka CNC-szimulációs szoftver tetszőleges tengelyszámú CNC-gép szimulációjára alkalmas.

VoluMill – Terjessze ki a CAM határait

A fejlett tudásbázis-alapú technológiai varázslójának köszönhetően állandó barázdamagasságú nagyolási és maradéknagyolási szerszámpályák generálhatók. Az intelligens kiemeléssel, lokalizált megmunkálással és pozicionálással a legrövidebb, optimális ciklusidőt biztosítja. A VoluMill teljesen integrálódik a ZW3D-be. A feladatközpontú szerszámpályák jelentősen csökkentik a programozási időt, és sokkal jobban teljesítenek a hagyományos szerszámpályáknál.

Egyedülálló felületmodellezési eszközök

A program a bemenő adatok alapján, automatikusan képes meghatározni a szóba jöhető generálási módszereket, illetve az optimális megoldást, amivel néhány kattintásra redukálhatja a legkomplexebb geometria létrehozását is.

Részletes modellanalízis

A beolvasott és a programban készített 3D-s geometriák teljes körű vizsgálata elvégezhető, aminek segítségével már a folyamat elején kiszűrhetőek a szerszámtervezés és a megmunkálás szempontjából kritikus részek.

Lemezalkatrész tervezés (Sheet Metal Design + FTI)

Lemezalkatrészek tervezése, terítékszámítás hajlítás és mélyhúzás esetén FTI kiegészítő modullal. A jelenleg kevés CAD rendszerben elérhető hajlítást és mélyhúzást támogató modul nagyszerűen alkalmazható, végeselem módszerei hathatós segítséget nyújtanak az egzakt teríték meghatározására még úgy is, hogy szakadás esetén már előre képes szimulálni a várható szakadási helyeket. A lemezalkatrészeket gyártó cégek nap mint nap használják az ZW3D FTI-al kiegészített moduljának teríték képzési lehetőségeit (már ajánlat adáskor is), így a gyártási költségeket a pontos teríték alapján könnyen kalkulálhatók.

Reverse Engineering

– Pontfelhő modellezés

Lemezalkatrészek tervezése, terítékszámítás hajlítás és mélyhúzás esetén FTI kiegészítő modullal. A jelenleg kevés CAD rendszerben elérhető hajlítást és mélyhúzást támogató modul nagyszerűen alkalmazható, végeselem módszerei hathatós segítséget nyújtanak az egzakt teríték meghatározására még úgy is, hogy szakadás esetén már előre képes szimulálni a várható szakadási helyeket. A lemezalkatrészeket gyártó cégek nap mint nap használják az ZW3D FTI-al kiegészített moduljának teríték képzési lehetőségeit (már ajánlat adáskor is), így a gyártási költségeket a pontos teríték alapján könnyen kalkulálhatók.

ZW3D verzió összehasonlítás

Ha szeretné kipróbálni és jobban megismerni a ZW3D CAD/CAM rendszert, a 30 napos korlátozás nélküli próbaverziót a legmagasabb csomagban itt letöltheti:

Lehetőség van a tervezőrendszer hosszabb idejű, üzemi tesztelésére is!

A szoftver használatához segítséget, videókat itt talál

YouTube csatornánkon sok érdekes videót, tippet, trükköt talál a szoftvert használatával kapcsolatban.

Fordító a főbb CAD rendszerekhez

Terméktervezés, Megmunkálás, Szerszámtervezés

5 tengelyes megmunkálás

Ők már a ZW3D mellett döntöttek: