ZWCAD -
Szoftver 2D tervezéshez

Szolgáltatásaink

Termékeink

A ZWCAD hagyományos síkbeli 2D-s rajzok készítéséhez alkalmas CAD tervező szoftver, amellyel méretezett gépészeti műhelyrajzok szerkesztését, építészeti alaprajzokat, villamosrajzokat, digitális térképeket, közmű terveket készíthet. A ZWCAD 2D CAD program alkalmas és teljes mértékben fájl kompatibilis az AutoCAD® programban készült tervekkel, azokat meg lehet tekinteni, tovább lehet szerkeszteni és ki is lehet nyomtatni vele. A ZWCAD-ben feldolgozott tervek AutoCAD®-ben tovább szerkeszthetők. A ZWCAD tervező program tartalmazza a 3D-s funkciókat, valamint a Visual Basic és LISP funkcionalitást is.

Teljes AutoCAD® kompatibilitás

Szinte ugyanaz a menü, kezelői felület, ugyanazok a funkciók, így aki korábban már dolgozott AutoCAD®-del, azonnal ismerős környezetben érezheti magát!

A ZWCAD ára azonban töredéke a hasonló tudású CAD verzióknak!

A tervező program korlátlan időtartalmú használatot biztosít felhasználóink számára, és a hardverkulcsos licensz több számítógépre is feltelepíthető!

A ZWCAD bármilyen platformon használható

Kiegészítő modulok

Frissített grafikus motor

A ZWCAD továbbfejlesztett grafikus motorja lehetővé teszi a rajzok gyorsabb olvasását és az objektumok gördülékenyebb megjelenítését.

Letöltöm az ingyenes próbaverziót!