ZWMeshWorks 2021

Navigáció

Elérhetőségeink

+36 30 823 0149

info@upengineering.hu

Kövessen bennünket a Facebookon!

UP Engineering Official | Facebook

ZWMeshWorks 2021: CAE platform elő- és utófeldolgozókkal

2021-ben megjelent egy egységes CAE platform, a ZWMeshWorks a fejlesztők számára. Lehetővé téve a több tudományágat felölelő szimulációs megoldások kényelmes, pontos és izgalmas testreszabását egy platformon. 

Napjainkban az IT fejlesztők jelentős része a kiváló végeselemes megoldók fejlesztésére összpontosít. De nem tudnak az elő- és utófeldolgozók hiánya miatt rövid idő alatt egy teljes értékű CAE terméket kifejleszteni. Az Overdrive kernelnek, a fejlett hálózási technológiáknak és a fejlett elő- és utófeldolgozási funkcióknak köszönhetően hatékony modellezési képességekkel felvértezve a ZWMeshWorks 2021 képes integrálni a multidiszciplináris megoldókat, előnyöket nyújtva a különböző iparágak fejlesztőinek, és jelentősen javítva a professzionális CAE szoftverek fejlesztési hatékonyságát.

 

Nagymértékben bővíthető CAE platform

A moduláris kialakítású és standard interfészek biztosításával a ZWMeshWorks nagymértékben testreszabható és bővíthető. A szabványosított geometriai- és megoldó interfészekkel a 2021-es verzió nem csak támogatja a zökkenőmentes adatcserét a különböző fájlformátumok között, hanem kompatibilissé vált a modell adatok multidiszciplináris szimulálására. Integrált megoldókkal rendelkezik és egy környezetben, rövidebb idő alatt képes szimulálni a különböző tudományterületek feladatait a folyadékok, elektromágneses terek, szerkezetek, akusztika és optika területén.

ZWMeshWorks 2021_1

1. ábra. A multidiszciplináris CAE szoftver platformja

 

Hálózás, modellezés, elő- és utófeldolgozás: minden készen áll a solver-integrációra

A ZWMeshWorks 2021 hatékony geometria feldolgozást és hálózást valósít meg erőteljes modellezési képességeinek és fejlett hálózási technológiájának köszönhetően. Először is támogatja a parametrikus modellezést, a hibrid modellezést, a modellek gyógyítását stb., javítja a modellezés hatékonyságát, és lehetővé teszi a gyorsabb geometriatisztítást és egyszerűsítést. Ezenkívül a Hybrid Advancing – Front & Delaunay Mesh Generation segítségével pontosan be tudja állítani a komplex geometria jellemzőit, ezáltal gyorsan és stabilan előállíthat több tízmillió kiváló minőségű hálót. Többféle hálót lehet létrehozni, például háromszöget, (hibrid) négyszöget, tetraédert és (hibrid) hexaédert, ezenkívül támogatja a helyi hálózást egy bizonyos kritikus területre koncentrálva, az izotrop és az anizotrop hálót.

 

ZWMeshWorks 2021_2

2. ábra A ZWMeshWorks erőteljes hálós generálása

 

A geometriai feldolgozás és a háló létrehozása mellett a ZWMeshWorks további előfeldolgozási funkciókat is biztosít, például diverzifikált függvénykifejezéseket, testreszabható és újrafelhasználható anyagkönyvtárakat, valamint a peremfeltételek alkalmazásának kényelmes módjait. Utófeldolgozáshoz szükség szerint megtekintheti, szerkesztheti, mintavételezheti, létrehozhatja majd kiadhatja az eredményeket különböző formátumokba.

 

ZWMeshWorks 2021_3

3. ábra. Az eredmények megjelenítésének különböző módjai

 

Ökoszisztéma a multidiszciplináris szimulációhoz

A költségek csökkentésének és a gyártási hatékonyság növelésének fontos eszközeként a CAE szoftver elengedhetetlen az innovációs képességek javításához és az intelligens gyártás megvalósításához. Ezért a ZWSOFT 2018-ban létrehozta a CAE K+F központját, kiemelkedő tehetségeket vett fel Kínában és külföldről folyamatosan növelve a K+F beruházásokat a CAE területén. Együtt a ZWSim-EM, ZWSim Structure, ZWMeshWorks 2021 a ZWSim, a multidiszciplináris szimulációs megoldássá vált. A vállalat a küldetése, hogy gyorsítsa a fejlesztést a CAE termékek erőteljes hálózási, modellezési, valamint a elő- és utófeldolgozási képességeit.

Ha érdekli a szoftver és szeretné kipróbálni keressen bennünket az info@upengineering.hu elérhetőségen.