ZWSim-EM 2019 elektromágneses szimuláció

Navigáció

Elérhetőségeink

+36 30 823 0149

info@upengineering.hu

Kövessen bennünket a Facebookon!

UP Engineering Official | Facebook

Pontos és gyors

A ZWSim-EM fő algoritmusaként az EIT (Embedded Integral Technique) egy saját fejlesztésű és vezető technika, amely FDTD (Finite-Different Time-Domain) alapú. Az olyan technológiákkal együtt, mint a Conformal Technology és az Irreguláris Grid Processing Technology, a ZWSim-EM szimulációs pontossága és hatékonysága figyelemre méltó.

 
Könnyen kezelhető

A ZWSim-EM könnyen kezelhető, barátságos felhasználói felülettel és tiszta munkafolyamattal rendelkezik. A felhasználói felület testreszabható a különféle területek húzásával, és a szimulációs folyamat összhangban van a felhasználói felület kialakításával – beállíthatja a teljes szimulációs folyamatot fentről lefelé a Navigációs fában, vagy balról jobbra a Szalag menüben.

 
Erőteljes 3D modellezés

A ZWSim-EM a ZW3D nagy teljesítményű modellezési képességeit, például a parametrikus modellezést használja, amely lehetővé teszi a modellek közvetlenül a ZWSim-EM-ben történő felépítését és szerkesztését, a modellezés hatékonyságának javítása és a későbbi optimalizálás megkönnyítése érdekében. Teljesen kompatibilis a több mint 20 mainstream CAD formátummal, ezáltal különféle CAD fájlok importálhatók és exportálhatók szabadon.

 

Bemutató videó: